Valpar

Inga valpar planerade just nu!

 

Lite om vår uppfödning

Vi har en mycket blygsam uppfödning, hittills bara sex kullar, men har ändå haft förmånen att bli tilldelade SKK's Bruksuppfödarpris. Vi har själva ett mycket stort intresse för jakt och jaktprov och därför använder vi  jaktlinjer i vårt avelsarbete. Vi sätter arbetsegenskaper, mentalitet och hälsa i första rummet.

Valparna föds upp inne i huset men om vädret tillåter får de även möjlighet att vara ute en del. Vi ser också till så att valparna har bekantat sig med det mesta som händer i det dagliga livet för att de lätt ska kunna anpassa sig till sin nya familj när de flyttar från oss. 

Vi vill gärna ha kontakt med våra valpköpare och erbjuder valpträffar och träningshjälp. Vi uppskattar mycket om Du som valpköpare kontaktar oss om Du har frågor eller funderingar eller helt enkelt bara vill berätta hur det går för Er. 

Det vi värdesätter högt är att Du som valpköpare har intresse för retrieverjakt och/eller jaktprov och är villig att arbeta för att Din hund ska få möjlighet att  utveckla sina medfödda egenskaper som apportör. Vi sätter också stort värde på att valpar från vår uppfödning jaktprovsmeriteras. Ett stort önskemål är också att Du som valpköpare röntgar höfter och armbågar samt ögonlyser Din hund vid lämplig ålder.

När valparna lämnar oss är de registrerade, besiktigade, ID-märkta (chipmärkta), avmaskade och vaccinerade samt försäkrade mot dolda fel. Med valpen följer också en förpackning valpfoder, pärm med diverse innehåll, visselpipa och några valpdummisar.

Klicka på bilden så kommer du till sidan Tidigare kullar

Länk till Gallinagokullen (födda 2010-04-14)

Länk till Sternakullen (födda 2011-04-09)

 

Kontakta oss gärna!

Marith o Thord Hemmingsson
Fjällsta, Skolvägen 8, 840 50  Gällö
Tel: 0693-303 01 Mobil:  070-370 29 46
E-mail: amamus@profinus.z.se